Vanaf heden is het mogelijk in te schrijven voor de derde wedstrijd van de Zeeland-RC Cup 2014. Deze wedstrijd zal plaats vinden op zaterdag 14 Juni op het circuit van de nitrojoengers. Inschrijven is mogelijk door via de onderstaande link.

Inschrijfformulier:
http://tinyurl.com/ohg77gb

Deelnemerslijst:
http://tinyurl.com/oob488j

Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 13 Juni om 21:00.

Deelname kost 7,50 euro per klasse waar aan deelgenomen wordt. Elke deelnemer kan zich maximaal voor 2 klassen inschrijven. Dit i.v.m. baaninzet. Er kan worden ingeschreven voor de volgende 4 klassen:

– 1:10 Electro 2WD
– 1:10 Electro 4WD
– 1:8 4WD Buggy Nitro
– 1:8 4WD Buggy Electro

Dit jaar rijden we meer klassen dat vorig jaar. Voor elke klasse blijft het minimaal aantal rijders op 5. Mochten er minder rijders zijn dan 5 in één klasse dan zal deze worden samengevoegd met een andere klasse. Uiteraard worden enkel auto’s van dezelfde schalen bij elkaar gevoegd bv 1:8 nitro bij 1:8 electro.

Vanaf 9:00 t/m 9:45 is het mogelijk om in te schrijven, om 9:45 zal er een korte briefing zijn en om 10 zullen we vervolgens beginnen met de kwalifikaties. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

De wedstrijd zal worden gehouden op het circuit van de nitrojoengers op de hoek van Noordweg / Hogelandseweg in Biggekerke.

Diegene die niet lid zijn van de Nitrojoengers, maar nog willen trainen op het circuit van de Nitrojoengers dienen vooraf contact om te namen met Arjen (http://zeeland-rc.nl/contact.html). Trainen is mogelijk tegen dagvergoeding van 7,50 euro en enkel van Maandag t/m Zaterdag. Op het circuit mag enkel met 1:10 en 1:8 gereden worden.