Vanaf heden is het mogelijk in te schrijven voor de eerste wedstrijd van de Zeeland-RC Cup 2014. Deze wedstrijd zal plaats vinden op zaterdag 12 april op het circuit van de nitrojoengers. Inschrijven is mogelijk door via de volgende link:

http://tinyurl.com/pnd8mq7

Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 11 april om 19:00.

Deelname kost 7,50 euro per klasse waar aan deelgenomen wordt. Elke deelnemer kan zich maximaal voor 2 klassen inschrijven. Dit i.v.m. baaninzet. Er kan worden ingeschreven voor de volgende 4 klassen:

– 1:10 Electro 2WD
– 1:10 Electro 4WD
– 1:8 4WD Buggy Nitro
– 1:8 4WD Buggy Electro

Dit jaar rijden we meer klassen dat vorig jaar. Voor elke klasse blijft het minimaal aantal rijders op 5. Mochten er minder rijders zijn dan 5 in één klasse dan zal deze worden samengevoegd met een andere klasse. Uiteraard worden enkel auto’s van dezelfde schalen bij elkaar gevoegd bv 1:8 nitro bij 1:8 electro.

De wedstrijd zal worden gehouden bij ons op het circuit van de nitrojoengers op de hoek van Noordweg / Hogelandseweg in Biggekerke.

Kleine aanvulling voor alle 1:10 rijders en electro 1:8 rijders. Het gebruik van de achteruit is niet meer toegestaan. Zorg dat deze staat uitgeschakeld!