Allereerst hartelijk welkom op de website van Model Racing Club Zeeland. Of je hebt al een electro/nitro/benzine rijdend schaalmodel verleden, of je komt hier voor het eerst en wilt er eigenlijk meer van weten. Beide categorieën zijn hier aan het juiste adres. De doorgewinterde rijders zijn meer dan welkom om alvast eens een proefritje te komen maken op de baan. Zie hiervoor de pagina Lidmaatschap Model Racing Club Zeeland.

Bij MRCZ wordt met meerdere klasse offroad modelauto’s gereden: 1:10, 1:8, 1:6 en 1:5.

De club kenmerkt zich door ouderwetse saamhorigheid. Hier kun je uit opmaken dat iedereen bereid is elkaar te helpen, er altijd wel iemand is met het juiste technische inzicht, of juist net dat ene schroefje, boutje, moertje heeft dat je toevallig niet hebt. Maar ook de warme sfeer onderling maakt dat het hier altijd gezellig verblijven is ook als je geen rijder bent. Mogen we jouw ook verwelkomen bij ons gestaag groeiende aantal leden?

Mogen we je ook verwelkomen bij ons gestaag groeiende aantal leden? Voor nadere informatie over het lidmaatschap kun je hier terecht secretaris@mrcz.nl of een whatsapp naar 06-53731094. Voor spoed vragen graag bellen naar 06-53731094 “Remon Vermeulen”.

U bent ook van harte op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/ModelRacingClubZeeland/

Aankomende data:
  • Geen wedstrijden
Sponsors:
Zeeland-rc.nl - Parts en Tuning
 
Web & App Easy

Blood Brothers Graphics

JFC Racing
 
Wilt u ook sponsor worden? Neem dan vrijblijvend contact op met de secretaris via de contactpagina.