Wil je ook lid worden en komen rijden bij onze sportieve en gezellige club, waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat of een keer komen rijden?

Wat krijg je voor je lidmaatschap terug en wat zijn de voordelen van een lidmaatschap:

  • Toegang tot onze kunstgras Off-Road baan (7 dagen per week van zonsopgang tot zonsondergang, enkel voor leden)
  • Een gezellige groep mensen die, als je vragen hebt, je graag verder helpen
  • 10% Korting bij online webshop JFC-Racing http://www.jfc-racing.nl (enkel voor leden)
  • Zolang het huishoudelijk reglement in acht wordt genomen is iedereen welkom

De volgende tarieven gelden voor het jaar 2021 t/m december:

  • Hoofdlidmaatschap €65,- (is inclusief €15,- borg voor het baanonderhoud)
  • Ieder volgend lid binnen uit 1 gezin woonachtig op het zelfde adres €20,-
  • Aspirant leden tot 16 jaar €20,-
  • Ondersteunende leden €20,-

Het hoofdlidmaatschap is inclusief €15,- borg voor baanonderhoud. Wanneer men 2 dagen actief meehelpt aan het uitgeschreven baanonderhoud, dan krijgt men €15,- korting op het lidmaatschap voor het volgende nieuwe seizoen. Wanneer men 1 dag actief meehelpt krijgt men €7,50 korting. Deze regeling is alleen van toepassing op het hoofdlidmaatschap.

Het lidmaatschap wordt aan gegaan voor de duur van 1 jaar en wel van 1 januari t/m 31 december, met de inachtneming van 1 maand opzegtermijn voor het einde van het jaar, anders wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd. Aanmelden kan door een email te sturen naar secretaris@mrcz.nl. Vermeld hierbij de volgende gegevens:

– Voornaam
– Achternaam
– Emailadres
– Telefoonnummer
– Hoofdlidmaatschap, aspirant lid of ondersteunend lid

Gastrijders/dagkaarten!!!

Dagrijders zijn bij ons van harte welkom. Dus wil je een keer een dag komen rijden of trainen, dan ben je hier op het juiste adres. Een dagkaart kost €10,- voor een hele dag. De baan is 7 dagen per week open van zonsopgang tot zonsondergang. Dus kom vroeg, dan heb je de meeste rijtijd. Let wel: mensen die voor de eerste keer komen rijden is het alleen mogelijk als er die dag een bestuurslid aanwezig is. Een dagkaart kan je kopen door vooraf een mail te sturen naar secretaris@mrcz.nl

In verband met COVID is het nu helaas niet mogelijk een dagkaart te kopen en als publiek te komen kijken. Het circuit is enkel open voor leden met de nodige maatregelen. Dit alles tot nader bericht.

Nieuwe rijders jong of oud, zijn bij ons van harte welkom ongeacht de ervaring met deze rc hobby. Er zijn genoeg leden die jou de juiste info of hulp kunnen bieden. Op MRCZ zijn alleen offroad auto’s toegestaan die in juiste staat verkeren van schaal 1:10 t/m 1:5 elektro, nitro en benzine. Hopelijk tot snel en wij wensen iedereen veel plezier op en rond de baan.

Aankomende data:
  • Geen wedstrijden
Sponsors:
Zeeland-rc.nl - Parts en Tuning
 
Web & App Easy

Blood Brothers Graphics

JFC Racing
 
Wilt u ook sponsor worden? Neem dan vrijblijvend contact op met de secretaris via de contactpagina.