Ons circuit is gevestigd op:

Ritthemsestraat 498
4389 PA Ritthem
Zeeland

Voor degene die met navigatie in de auto komen, vul ook de postcode in, anders grote kans dat je in het dorp uitkomt i.p.v. het industrieterrein. Het circuit ligt naast de hoofdingang van Damen shipyard.

Vervolgens even de auto parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen (parkeerterrein van Damen Shipyard) en te voet de rode lijn richting het circuit volgen. Eerst richting het kleine gebouw genaamd “Flying Angels club” en dan langst het hek en de bomen de rand van het voetbalveld volgen om vervolgens achter de bomen de baan aan te treffen. Loop NIET schuin over het veld, dit stuk wordt gebruikt door de fanfare en op het voetbalveld zelf mag niet met modelauto’s gereden worden!

MRCZ beschikt over een offroad circuit van kunstgras. Ons circuit heeft een oppervlakte van 48 bij 20 meter en is over de gehele lengte van de baan 4 meter breed. Het onderhoud van de baan wordt gecoördineerd door de baancommissie. Wanneer er onderhoud op de baan wordt gepleegd zal dit ruim van te voren worden aangegeven op de website. Tijdens de onderhoudsdagen zal het circuit gesloten en is het niet mogelijk om te rijden.

Gastrijders

Zie hiervoor pagina Lidmaatschap Model Racing Club Zeeland.

Aankomende data:
  • Geen wedstrijden
Sponsors:
Zeeland-rc.nl - Parts en Tuning
 
Web & App Easy

Blood Brothers Graphics

JFC Racing
 
Wilt u ook sponsor worden? Neem dan vrijblijvend contact op met de secretaris via de contactpagina.