Wil je ook lid worden en komen rijden bij onze sportieve en gezellige club, waar iedereen altijd voor elkaar klaar staat?

Wat krijg je voor je lidmaatschap terug:

• Toegang tot onze kunstgras Off-Road baan (zie de openingstijden elders op de site)
• Een gezellige groep mensen die, als je vragen hebt, je graag verder helpen
• Zolang het huishoudelijk reglement in acht wordt genomen is iedereen welkom

De volgende tarieven gelden voor het jaar 2018:

• Hoofdlidmaatschap €65,- (is inclusief €15,- borg voor het baanonderhoud)
Ieder volgend lid binnen uit 1 gezin woonachtig op het zelfde adres €20,-
• Aspirant leden tot 16 jaar €20,-
• Ondersteunende leden €20,-

Het hoofdlidmaatschap is inclusief €15,- borg voor baanonderhoud. Wanneer men 2 dagen actief meehelpt aan het uitgeschreven baanonderhoud dan krijgt men aan het einde van het seizoen deze €15,- terug gestort. Wanneer men 1 dag actief meehelpt zal €7,50 worden terug gestort. Deze regeling is alleen van toepassing op het hoofdlidmaatschap.

Het lidmaatschap wordt aan gegaan voor de duur van 1 jaar en wel van 1 januari t/m 31 december, met de inachtneming van 1 maand opzegtermijn voor het einde van het jaar, anders wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd. Aanmelden kan door een email te sturen naar secretaris@mrcz.nl. Vermeld hierbij de volgende gegevens:

– Voornaam
– Achternaam
– Emailadres
– Telefoonnummer
– Hoofdlidmaatschap, aspirant lid of ondersteunend lid

Gastrijders/dagkaarten!!!

MRCZ laat geen gastrijders toe en verleend dus ook geen dagkaarten meer. Maar als men overweegt lid te willen worden, kan men één keer één dag gratis komen proefrijden. Hiervoor moet u wel eerst contact hebben gehad met het bestuur, door een mail te sturen naar secretaris@mrcz.nl of te bellen naar nummer 06-53.73.10.94. Als men na deze proefdag vaker wil komen rijden is men verplicht om lid te worden. Zie hiervoor bovenstaande info betreft hoofdlidmaatschap. Nieuwe leden jong of oud, zijn bij ons van harte welkom ongeacht de ervaring met deze rc hobby. Er zijn genoeg leden die jou de juiste info of hulp kunnen bieden.

Aankomende data:
  • Geen wedstrijden
Sponsors:
Zeeland-rc.nl - Parts en Tuning
 
App Easy
 
Wilt u ook sponsor worden? Neem dan vrijblijvend contact op met de secretaris via de contactpagina.